Usko vahvistuu Sanan tuntemisen pohjalta

Joh. 14:1,10,23

Raamattuun kirjoitettu Sana on suoraan Isältä tullutta Sanaa, jota ihmiset kautta historian ovat kuulleet Jumalalta ja saaneet ilmestystä Häneltä. Myös Jeesus puhui ainostaan Isän ilmoittamaa Sanaa.

Kun me luemme ja kuuntelemme Jumalan Sanaa, me opimme tuntemaan Isän Jumalan. Opimme tuntemaan Hänen luontonsa ja tahtonsa meidän elämässämme, sekä Hänen lupauksensa meille. Raamatun Sana on Isän puhetta meille, Hänen ohjeitaan ja neuvojaan elämäämme. Hän myös ilmaisee rakkauttaan meitä kohtaan Sanassaan.

Kun me Sanan kautta ymmärrämme miten mahtavia suunnitelmia Isällä on meille varattuna, me saamme ilmestystä niistä asioista henkeemme ja se vahvistaa uskoamme. Kun saamme ilmestystä Sanasta, emme enää epäroi Jumalaa ja Hänen rakkauttaan meitä kohtaan, emmekä niitä lupauksia, mitä Hän on varannut juuri meitä varten. Silloin meidän hengessämme usko vahvistuu ja täyttää meidät.

Meille on annettu myös Pyhä Henki, joka auttaa ja neuvoo meitä elämässämme, sekä antaa ilmestystä Isästä ja auttaa meitä näkemään näkymättömään maailmaan, Hän auttaa meitä näkemään Jumalan lupaukset. Joh 14:26

Älä anna tilaa ajatuksissasi epäuskolle. Valitse mitä katsot ja luet. Valitse myös seurasi, jossa vietät aikaa, koska aistien kautta vihollinen yrittää heiluttaa ja heikentää uskoamme. Se yrittää tuoda meille epäileviä ajatuksia Jumalasta ja Hänen tahdostaan, ja viedä meitä pimeyteen. Joos 23:6,7

Psalmissa 1:1-3  saamme lukea niistä siunauksista, joita Isä lupaa meille. Hän on myös luvannut, että kun uskomme vahvistuu, niin me kuljemme rohkeasti Jumalan osoittamaa tietä ja teemme Hänen tekojaan. Siitä seuraa myös, että kaikki mitä teemme menestyy

Irmeli Tiihonen

Published by

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s