Tietoa meistä


Toivon Keskus on vapaa paikallisseurakunta, jonka näkynä on viedä sanomaa toivosta Kristuksessa kansakunnille. Haluamme seurakuntana varustaa ihmisiä löytämään Jumalan kutsun elämässään.

TOIMINTAAMME

Pienryhmät
Pienryhmien tarkoituksena on kohdata tarpeita yksilöllisesti ja tukea sinua läheisessä suhteessa Jumalaan. Ryhmiä on nuorille, naisille ja miehille, joissa järjestämme erilaista toimintaa ja autamme yksilöä kasvamaan hengellisesti.

Jumalanpalvelus
Joka sunnuntai kello 11 kokoonnumme ylistämään Jumalaa ja kuulemaan Jumalan Sanan julistusta. Lapsille on oma pyhäkoulu, sekä kaikille yhteinen kahvila tilaisuuden lopuksi. Joka jumalanpalveluksessa on mahdollisuus saada henkilökohtaista rukouspalvelua.

Rukous- ja ylistyskokous
Keskiviikkoisin kello 18:00 meillä on rukous- ja ylistyskokous seurakunnan tiloissa Kauppakatu 17.

Raamatun opetus
Meillä on Raamattutunnit tiistaina, keskiviikkona ja torstaina kello 16:30. Opetus on suomeksi, englanniksi ja arabiaksi

Diakoniatyö
Jaamme ilmaisen ruokakassin sunnuntai Jumalanpalveluksen 11:00 jälkeen (kuukauden 2. ja 4. sunnuntaina). Ruokajako on Orimattilassa kuukauden 1. ja 3. perjantaina osoitteessa Erkontie 16. Autamme maahanmuuttajia kohtaamalla heidän sekä sosiaalisia että fyysisiä tarpeitaan. Järjestämme pienryhmiä, sekä henkilökohtaista apua sitä tarvitseville.