Tietoa meistä


Toivon Keskus on vapaa paikallisseurakunta, jonka näkynä on viedä sanomaa toivosta Kristuksessa kansakunnille. Haluamme seurakuntana varustaa ihmisiä löytämään Jumalan kutsun elämässään.

TOIMINTAAMME

Pienryhmät
Pienryhmien tarkoituksena on kohdata tarpeita yksilöllisesti ja tukea sinua läheisessä suhteessa Jumalaan. Ryhmiä on nuorille, naisille ja miehille, joissa järjestämme erilaista toimintaa ja autamme yksilöä kasvamaan hengellisesti.

Jumalanpalvelus
Joka sunnuntai kello 11 kokoonnumme ylistämään Jumalaa ja kuulemaan Jumalan Sanan julistusta. Lapsille on oma pyhäkoulu, sekä kaikille yhteinen kahvila tilaisuuden lopuksi. Joka jumalanpalveluksessa on mahdollisuus saada henkilökohtaista rukouspalvelua.

Rukous- ja ylistyskokous
Keskiviikkoisin kello 18:00 meillä on rukous- ja ylistyskokous seurakunnan tiloissa Kauppakatu 17.

Raamatun opetus
Meillä on Raamattutunnit tiistaina ja torstaina kello 17:00. Opetus on suomeksi, englanniksi ja arabiaksi.

Diakoniatyö
Jaamme Lahdessa ilmaisia ruokakasseja, ja ilmoitamme niiden aikataulusta Facebookissa. Ruokakassin jako on Orimattilassa joka toinen perjantai (parilliset vkot) osoitteessa Erkontie 16. Autamme maahanmuuttajia kohtaamalla heidän sekä sosiaalisia että fyysisiä tarpeitaan. Järjestämme pienryhmiä, sekä henkilökohtaista apua sitä tarvitseville.