Johtoryhmä


Pastoripari Stanton ja Hanna Mtensa

StantonjaHannaStanton on kotoisin Tansaniasta ja Hanna Suomesta. He asuvat Lahdessa ja heillä on puolivuotias tytär Rose. Stanton on valmistunut Hope for the Nations Raamattukoulusta Tansaniassa (2013), ja Hanna Rhema Bible Training Raamattukoulusta USA:ssa (2014).
He ovat seurakunnan johtava pastoripari.

 

 Teija Lehtinen, varhaisnuorisotyöTeija Lehtinen

Teija on kolmen lapsen äiti, sairaanhoitaja ja johtaa seurakuntamme varhaisnuorisotyötä (varkkityö). Hän on palvellut miehensä kanssa seurakunnassamme yli 20 vuotta ja hänen sydämellään on halu opettaa lapset tuntemaan Jumala Isänään, Jeesus Pelastajanaan ja Ystävänään sekä Pyhä Henki joka hetkisenä Auttajanaan.

 

Sirkka Kanto, naistentyöSirkkaKanto

Sirkka on ammatiltaan sairaanhoitaja-diakonissa, sielunhoitoterapeutti ja psykoterapeutti. Hänen näkynään on Jumalan rakkaudella kohdata erilaisia ihmisiä, erityisesti naisia ja auttaa heitä löytämään todellinen identiteettinsä Jumalan lapsina.

 

Kyösti Ruusurinne, diakoniatyöKyöstikuva

Kyösti on aviopuoliso ja isä. Hän työskentelee asunnottomien asumispalveluyksikössä Lahdessa, ja opiskelee samalla lähihoitajaksi. Kyösti johtaa seurakunnan diakoniatyötä.

 

Noora Tiihonen, kansainvälinen työNoorakuva

Noora avustaa kansainvälistä työtä seurakunnassa. Hänen sydämellään palaa nähdä kristittyjen nouseva kutsuunsa ja löytävän läheisen suhteen Jumalan kanssa.

 

Hanna Forssel, lapsityö

 

Irmeli Tiihonen, kansainvälinen työ