Johtoryhmä


Pastoripari Stanton ja Hanna Mtensa

Stanton on kotoisin Tansaniasta ja Hanna Suomesta. He asuvat Lahdessa ja heillä on 2 lasta. Stanton on valmistunut Hope for the Nations Raamattukoulusta Tansaniassa (2013), ja Hanna Rhema Bible Training Raamattukoulusta USA:ssa (2014). He ovat seurakunnan johtava pastoripari.

Teija Lehtinen

 Teija Lehtinen, varhaisnuorisotyö

Teija on kolmen lapsen äiti, sairaanhoitaja ja johtaa seurakuntamme varhaisnuorisotyötä (varkkityö). Hän on palvellut miehensä kanssa seurakunnassamme yli 20 vuotta ja hänen sydämellään on halu opettaa lapset tuntemaan Jumala Isänään, Jeesus Pelastajanaan ja Ystävänään sekä Pyhä Henki joka hetkisenä Auttajanaan.

Kyösti ja Margit Ruusurinne, Orimattilan työ

Kyösti ja Margit johtavat Orimattilan työtä. Kyösti työskentelee asunnottomien asumispalveluyksikössä Lahdessa, ja opiskelee samalla lähihoitajaksi. Margit on töissä lähihoitajana sairaalassa.

Irmeli Tiihonen, kansainvälinen työ

Irmeli johtaa seurakunnan kansainvälistä työtä, mm. maahanmuuttotyötä. Hän on ammatiltaan lähihoitaja ja rakastaa auttaa ihmisiä heidän taustastaan riippumatta.

Hanna Forssel, lapsityö

Lapsityön vetäjä Hanna on lähihoitaja opiskelija ja työskentelee kotipalvelussa. Hänen vastuullaan on seurakunnassa 3-9 vuotiaat lapset. Hanna myös tulkkaa usein kokouksissa.

Jani ja Cheryl Aronen

Jani on seurakunnan miesten- ja mediatyön vetäjä. Cheryl johtaa ylistystiimiämme.